Vi kjører lønn for
0 ansatte
Sum kundeomsetninger
0 MNOK
Kunder med fastprisavtaler
0 stk
Våre regnskapskunder jobber i disse bransjene

Advokater Helse Arktitekter Bygg og anlegg Eiendom Frisør Helse og velvære Investering IT Kunstere Musikk Reklame Butikk Konsulentvirksomhet Restaurant Coaching Blikkelslager

Kunder med konsernregnskap
1 kunde
Antall holdingselskapkunder
0 kunder
Kunder vi har lært til å føre selv
0 selskaper
Litt om oss

Heldigitalt regnskapsbyrå

Vi effektiviserer din hverdag!

Sky Regnskap AS er et heldigitalt regnskapsbyrå som har spesialisert seg mot kunder som ønsker tilpasning til den digitale hverdagen. Sky Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå og en sertifisert Tripletex-partner.

Bransjen er i endring og flere synes det er utfordrende å henge med på digitaliseringen av samfunnet. Dette tar vi på alvor, og tilbyr en optimal løsning for deg og din bedrift. Tripletex er et regnskapssystem som er effektivt, intuitivt og enkelt å navigere seg gjennom. Selvsagt bidrar vi med opplæring og kurs der det er nødvendig.

Ved å automatisere regnskapet får vi i Sky Regnskap AS bedre tid til å yte rådgivning i form av strategi og innkjøp til deg og din bedrift. Med et alt-i-ett-system får vi muligheten til å være pro-aktive ved regnskapsføringen og rådgivningen vi yter til deg. Ved automasjon og digitalisering i ett og samme system, vil f.eks årsoppgjør og rapporter alltid være tilgjengelig for deg i skyen i tilnærmet sanntid.

Start video

“Ved valg av regnskapsprogram var det viktig for oss å finne det programmet som gav størst effektiviseringsgevinst.”

- Sky Regnskap
Tripletex

Smart, enkelt og effektivt

Vi mener dette regnskapsprogrammet har den største effektiviseringsgevinsten for både oss og kundene våre. Det dekker også de fleste behov – uansett størrelse på bedriften. Derfor valgte vi Tripletex som vårt program. Systemet tilbyr alt i en app og slår sammen flere behov i et system som regnskap, lønn, fakturering, lager, avdelings- og prosjektregnskap samtidig som det er enkelt å integrere det med andre systemer.

Start video
jobbe i sky regnskap?

Vil du bli med i teamet?

La oss prate regnskap